Πωλείται θρησκεία, πατρίδα, οδοντόκρεμες, μοσχολίβανο, καρβουνάκια, Ξανθό Γένος

Παλαιότερα ήταν ο Γιώργης… Τώρα είναι ο Κυριάκος ο οποίος άλλωστε αναδείχθηκε πολιτικά από τον Γιώργη… Αμφότεροι τα έλεγαν, ως άλλος Μωυσής (φτου κακά ήταν Εβραίος), με τον Μεγαλοδύναμο ο οποίος δεν δίσταζε να τους δείξει τον ορθό, προς την μεγάλη της Ανατολής δύναμη δρόμο.

Και ο μεν, πλημμυρισμένος από τη θεία Χάρη συνέγραψε τους «Αγίους της Πίστεώς μας», ο δε πουλά αυθεντικά αντίγραφα του Τιμίου Ξύλου, απευθείας εισαγόμενα μέσω Αγίου Όρους από το Ισραήλ, μέσω ανηκόντων στο Ξανθό Γένος, κατά προτίμηση, μεσαζόντων.

Κακά τα ψέματα ο ξανθός ηγέτης είναι ευλογημένος. Κάθε τρεις και λίγο ήταν στο Άγιο Όρος και ασπαζόταν το χέρι του Εφραίμ. Στη Βόρεια Ελλάδα λέγεται πως έχει και τους δικούς του ανθρώπους. Λεπτομέρεια ότι σκάβει τα θεμέλια του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος του απάντησε μέσω Ουκρανίας. Γεωπολιτικό παίγνιο, άρα εξ ορισμού πολύπλοκο.

Λεπτομέρεια ότι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά του, που είναι δεδομένα, έχει αγκαλιάσει τον άλλο λεβέντη της γειτονιάς, τον Ερντογάν… Εμείς φταίμε, όχι ο ηγέτης. Αυτό άλλωστε δηλώνει ο νέος Έλλην συνομιλητής του Κυρίου.

Μήπως δεν τα έλεγε ο εργασιακός συνάδελφος από τα παλιά; Να αγοράσουμε Sukhoi, έλεγε, κάνουν σούζες στον αέρα, κάνουν καλό διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Κι ας κατέβαζε τα «βιβλία του» από το ίντερνετ, κι ας έβαζε κάτι φουκαράδες να τα μεταφράσουν και να τα «συγκολλήσουν», κι ας τα τύπωνε στα Σκόπια σε εξευτελιστική τιμή, κι ας έβγαινε – αλήθεια με τι χρήματα πλήρωνε – σε όλα τα μικρά κανάλια…

Τώρα όμως όλα άλλαξαν… Οι Ναπαίοι επανήλθαν με την ευλογία του Χριστού… Πωλούν αγιορίτικο θυμίαμα, και αλοιφές για όλους τους πόνους που οι αντίχριστοι έχουν δημιουργήσει για να ταλαιπωρούν τους πιστούς… Και συνταγές έχουμε για την Σαρακοστή…

Όλα πωλούνται και καλά κάνουν και πωλούνται διότι υπάρχει κοινό, αρκετά ανόητο να τα αγοράσει… από ευλογημένες επιγονατίδες, μέχρι Πατρίδα και Θρησκεία. Κατά τα άλλα άσε τη Φώφη και τη Λιάνα να πανηγυρίζουν ότι μειώθηκαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Φαίνεται δεν είδαν ότι η απήχηση της ΧΑ στους νέους είναι στο 13,3% ενώ των δικών τους κομμάτων παίζει λίγο πάνω από το 3%… Λες και τώρα πια η ΧΑ παίζει μόνη… Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε όλοι…πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.