Αν και οι Ρώσοι ανακοίνωσαντην πώληση των S-400…Οι Τούρκοι «Πάγωσαν!!»

Αν κάποιοι πίστευαν οτι οι Αμερικανοί και ειδικά ο Τράμπ  θα έμενε χωρίς αντίδραση στην ανακοίνωση του Προέδρου της Κρατικής εταιρίας για κατασκευή του Αντιαεροπορικού Συστήματος  μακράς εμβέλειας των S-400 ,  για την πώληση τους στη Τουρκία οι …Τούρκοι πάγωσαν!

Πάγωσαν από το τίμημα της αγοράς που το έμαθαν απο την Ρωσική Ανακοίνωση (2,4 δις $ ) αλλά κυρίως για τις διαρροές που κυκλοφόρησαν ευρέως ,αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ρωσικής Κρατικής εταιρίας

...Οτι υπάρχει περίπτωση ,οι Αμερικανοί να ματαιώσουν ή να αναβάλουν την πώληση των   F-35  στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Να σημειωθεί οτι  υπάρχει μεγάλη ουρά στις παραγγελίες των Υπερσύγχονων Μαχητικών των F-35 πράγμα που κάνει τους Αμερικανούς να μην παρακαλάνε τους πιθανούς πελάτες !

Η φήμη οτι υπάρχει περίπτωση ματαίωσης της Παραλαβής των F-35 πάγωσε κυριολεκτικά τους Τούρκους που  άρχισαν να τα μασάνε περί της αγοράς των S-400!

Αναλυτές εκτιμούν οτι οι Ρώσοι προσπαθούν να εκβιάσουν τους Τούρκους να προχωρήσουν στην άμεση αγορά  των Α/Α Συστημάτων  αλλά  μάλλον το θέμα φαίνεται να κολλάει και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες!

Χαρακτηριστικά σήμερα απουσιάζουν οι θριαμβολογίες  απο τον Τουρκικό τύπο ,που υπήρχαν στο Παρελθόν ακόμη και στην ανακοίνωση της προκαταβολής (χωρίς να ανακοινώνει το ποσό του Ερντογάν )

Για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία…πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.