Τούρκος… “κόκορας” εκ Σμύρνης, ανέλαβε να μας διασκεδάσει

190975_600

Τα κοντέρ της ισλαμικής τουρκικής ηλιθιότητας, για μην πούμε τίποτα βαρύτερο, τίναξε στον αέρα ο Χουσεΐν Κοτζαμπιγίκ, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που εκλέγεται στη Σμύρνη και είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας, ο οποίος αποφάσισε να ξεσαλώσει – ανέξοδα – στο Twitter!

«Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Καρντάκ [Ίμια], αλλά επειδή ο αρχηγός του Ναυτικού φοβήθηκε, δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996… Προειδοποιώ την Ελλάδα. Γλιτώσατε το 1996 εξαιτίας της δειλίας ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε».

Πρόκειται ασφαλώς για αντίδραση σε όσα έγινα σήμερα επειδή «τόλμησε» ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας να αποτίσει φόρο τιμής στα τρία παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα στην κρίση εκείνη, με τους Τούρκους να πραγματοποιούν με τα μαχητικά τους δεκάδες παραβιάσεις και υπερπτήσεις.

Κανονικά, δεν αξίζει καν απάντηση στο τουρκικό «κοκοράκι» που παρότι μέλος της επιτροπής για την άμυνα στο Κοινοβούλιό του θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα, εκτός κι αν τους έχουν ταράξει στο σανό, διότι αν δεν κατανάλωναν τέτοια τροφή, ίσως δεν θα επικρατούσε τέτοια κατάσταση σήμερα στην Τουρκία.

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τον αλαζόνα πολιτικό στην Τουρκία (οι λαοί έχουν τους πολιτικούς που τους αξίζουν, δυστυχώς ισχύει και για μας αυτό), να πληροφορηθεί λίγο καλύτερα για την τακτική κατάσταση στην περιοχή κατά την κρίση. Διότι αν ασκήθηκε έντονη κριτική στην ελληνική πλευρά, είναι για ποιον λόγο δεν αξιοποίησε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα που είχε εξασφαλίσει, για να μην μιλά με αυτό τον τρόπο ο Σμυρνιός «κόκορας».

Να είναι σίγουρος ο λεβέντης του Ερντογάν, ότι ο ναύαρχός του έκανε πολύ καλά τη δουλειά του εκείνο το βράδυ και ήξερε πολύ καλά για ποιον λόγο δεν συζητούσε να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, αν και παρά τον παρορμητικό της χαρακτήρα και την πολιτική της στόχευση, αμφιβάλουμε εάν η Τσιλέρ είχε δώσει τέτοιες εντολές. Άλλωστε, τότε ήταν άλλες εποχές, άλλοι έκαναν πραγματικό κουμάντο.

Παρά το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Τουρκία θα δοκιμάσει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις εάν θεωρήσει ότι το στρατιωτικό εργαλείο προσφέρεται για τα πολιτικά παιχνίδια του μοιραίου πολιτικού που βρίσκεται στο «τιμόνι» της. Ίσως ο κυρ-βουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι οι έννοιες της νίκης και της ήττας είναι πολύ σχετικές. Αυτές είναι όμως έννοιες τις οποίες συζητάς με νουνεχείς, όχι με καταφανώς μειωμένου καταλογισμού…πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.